Hur att Skydda och Lindra Din Värk i Lederna

De flesta av oss tar våra leder för givet tills vi börjar uppleva stelhet, värk och smärta. Vidta åtgärder för att skydda lederna innan smärtan börjar är din bästa handlingsplan, men det finns också sätt att lindra din värk i lederna av smärta och obehag.

Skydda Mot Värkande Leder

stretching innan träning

Din bästa handlingsplan är att vara proaktiv och skydda dina leder före värk, smärta och stelhet kan ställa in. Du kan skydda dina leder genom att vara aktiv och utföra dagliga övningar som kan bidra till att stärka lederna och hålla dem flexibla. Det finns ett antal saker du kan göra för att hålla dig aktiv:

• Om du redan deltar i hög påverkan aktivitet se till att du skyddar dina leder med uppvärmning och stretching innan löpning, jogging eller gör aerobics.

• Bygga styrka i din core, rygg och skinkor för att hjälpa till att lindra stress sätta på lederna samt att hjälpa dig att hålla en bättre balans.

• Använd en fuktig värme till din lederna innan för att träna och sedan använda kallt efter träning. Detta kommer att hjälpa till att förbereda muskler och leder för verksamhet och hjälpa dem i kyla ner när du är klar.

Lindra Värkande Leder, när den är Aktiv

promenader

När värkande lederna börjar är det viktigt att vidta åtgärder för att minska smärta och återgå flexibilitet. Att vara aktiv är nyckeln. Du måste också upprätthålla en hälsosam vikt för att minska stressen och trycket på dina leder, speciellt dina höfter, rygg och knän.

Du kan också vidta följande åtgärder:

• Håll dig aktiv genom att ta regelbundna promenader. Använd korrekt promenader eller kör skor som kommer att ge det stöd du behöver för att minska trycket på dina leder.

• Det är bäst att undvika hög effekt träning. Men om du har alltid varit en löpare eller deltagit i hög inverkan aktiviteter tala med din läkare för att ta reda på vad det är som orsakar din gemensam färg. Din läkare kan rekommendera att du vänder dig till låg effekt träning tills lederna har tid att läka, eller vet du att du har besvär såsom artros. Men att vara aktiv är viktigt, att vara alltför aggressivt kan ofta göra saker och ting värre.

• Man får aldrig hetta till akut ledvärk. Isen bör användas och endast i 15 minuters intervaller med pauser mellan.

Lindra Värkande Leder Naturligt

Det finns många naturliga metoder som du kan vidta för att lindra värkande leder, inklusive:

• Ägg Membran: Det kan vara svårt att få tillgång till den elastiska membran som ligger mellan skal och ägg vitt, men detta membran som innehåller elastin för att hjälpa till att främja de stärkande och flexibilitet av brosk och bindväv. Hårdkokta ägg ofta separat skalet från membranet vilket gör det lättare att konsumera.

• Hyaluronsyra (HA): HA som krävs för att bevara hälsan hos din brosk och åldrande kan tömma HA. Kosttillskott kan hjälpa till att hålla brosk friska.
• Boswelia: Även känd som rökelse denna naturliga ingrediens som kan hjälpa till att lindra inflammation i lederna och minska smärta.

• Astaxantin: 80 procent av artrit drabbade såg en minskning i smärta med astaxantin.

• Kextin: Skyddar från brosk förstörs, douses inflammation och ombyggnader av din lederna!

• Eazol Gemensam Smärta: Är en FDA-registrerade homeopatiska smärtstillande medel för värkande leder.

• Gemensam Relief Lösning: hjälper dig att gå utan smärta och förbättrar flexibiliteten.

• Fysiska Kropp Försvar: Främjar friska gemensamma hälsa och minskar inflammation naturligt.

• Juvamend: Lindrar obehag, förbättrar flexibilitet, ökar rörlighet och lindrar värkande leder. http://fjadrandekropp.info/

• Gemensamma Förväg: Stöder och upprätthåller sunda leder och sund rörlighet

Att vara proaktiv kommer att hjälpa dig att undvika att någonsin behöva ta itu med värkande leder. Men om du redan lider av värk i lederna förstå hur man kan minska smärta och lindra symtom som kommer göra livet enklare.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *